Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Actief Coaching

Actief Coaching is het opgericht door een ervaren ondernemer die gelooft in het potentieel van elk individu om balans, geluk en succes te bereiken. Soms kunnen we echter vastlopen - in onze carrière, in relaties of in persoonlijke groei. Actief Coaching biedt dan de begeleiding die je nodig hebt, door je te helpen bij het doorgronden van onbewuste gedragingen, het doorbreken van belemmerende patronen en het stellen en bereiken van doelen. Door reflectie, feedback en gerichte vragen creëert Actief Coaching een ruimte voor ontdekking en groei, waardoor jij weer in je kracht komt te staan.

Ontwerp van logo & huisstijl

Na intensieve brainstormsessies en overleggen met de eigenaresse, kwamen we met enkele ontwerpvoorstellen voor het logo. Uit deze voorstellen sprong er één echt uit, die zowel ons als de eigenaresse aansprak. Dit gekozen logo werd het startpunt, en van daaruit hebben we het uitgebreid en verfijnd tot een complete huisstijl die naadloos de missie en waarden van Actief Coaching weerspiegelt.

De website

Anouk had een duidelijke visie en samen hebben we gebrainstormd over hoe we die online konden vertalen. Zij leverde input en eigen geschreven teksten, en wij hebben deze verder aangescherpt voor de website.

Onze fotograaf Ronnie ging langs om het bedrijf in beelden vast te leggen. Zo krijgt iedereen die de site bezoekt direct een goed beeld van wat Actief Coaching te bieden heeft. Na dit alles hebben we de website opgezet en ons eigen CMS geïntegreerd. Hierdoor kan de eigenaresse eenvoudig zelf de inhoud van haar site beheren.

Natuurlijk hebben we ook alle technische zaken geregeld. We hebben de domeinnaam voor Actief Coaching geregistreerd en zorgen voor de hosting van de website. Apart daarvan hebben we ook de e-mail hosting verzorgd, zodat alles soepel en professioneel verloopt.