Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

AUTOBEDRIJF DE WINTER

Autobedrijf de Winter is een bedrijf wat inmiddels al sinds 1977 bestaat. Ze hebben een leuk, gemotiveerd en goed geschoold team aan het werk. Klanttevredenheid staat bij hen zeer hoog in het vaandel. Ze hebben een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod occasions met vrijwel alle automerken. Tevens kunnen ze bijna alle nieuwe automodellen leveren.

Voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen voor elke type auto kun je eveneens bij Autobedrijf de Winter in Winschoten terecht. Hun kracht? Ervaring, Betrouwbaarheid, Service en Kwaliteit!

DE KLANTVRAAG

Via ons partner bedrijf Voipzo is Daniël, eigenaar van Autobedrijf de Winter, in contact met ons gekomen. Hij vertelde ons dat hij niet tevreden was over zijn website, deze had hij net laten maken door een ander bedrijf. Tijdens dit gesprek kwamen wij met het voorstel zijn website te gaan bouwen in ons CMS systeem, op deze manier kunnen ze zelf ook teksten en afbeeldingen toevoegen. Na instemming van dit voorstel zijn wij voor Autobedrijf de Winter aan de slag gegaan.  

Tijdens het intake gesprek hebben we alle wensen besproken. Eén van de wensen was dat het software waarin de occassions staan intern in de site werd opgenomen. Dit zodat men niet in een klein venster op de site hoeft te scrollen. Daarnaast was het erg belangrijk dat de site er netjes uitziet met de uitstraling wat het bedrijf representeert. 

...

IN DE PRAKTIJK

Inmiddels staat de nieuwe website van Autobedrijf de Winter live. Daniël is zeer tevreden over het eindresultaat en de andere diensten die we voor hem hebben mogen leveren. De andere diensten bestaan uit het maken van visitekaartjes en het vernieuwen van de enveloppen. We hebben de website in onze eigen CMS opgeleverd, dit betekent dat de klant in de toekomst zelf aanpassingen en wijzigingen kan doorvoeren aan de website. De Winter heeft ons voorzien van teksten voor op de website en dit kunnen zij in de toekomst zelf blijven beheren doormiddel van CMS.

Wij verzorgen voor de website van Autobedrijf de Winter de hosting en onderhouden wij het systeem jaarlijks voor ze. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.