Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

B&B Spa GOUD

Roy Donders, de ondernemer en realityster, heeft samen met zijn partner Michelle een nieuwe B&B geopend: B&B Spa GOUD. Bekend van zijn eerdere successen in de mode- en woonbranche, is Roy nu te zien op TLC met zijn nieuwe programma, waarin ze gevolgd worden tijdens de bouw van hun B&B.

Roy belde ons met de vraag of we, net als bij eerdere projecten, een website voor hun nieuwe onderneming konden maken.

Wat hebben we gemaakt?

We zijn gestart met een logo ontwerpen dat volledig aansluit bij de wensen. Roy en Michelle wilden een logo dat zowel hun persoonlijke smaak als de luxe uitstraling van hun B&B weerspiegelt. We creëerden een elegant logo met een gouden touch dat perfect bij B&B Spa GOUD past.

Omdat de B&B nog niet volledig klaar was, hebben we een relatief eenvoudige website opgezet om de lancering te ondersteunen. Deze site biedt essentiële informatie en een voorproefje van wat gasten kunnen verwachten.

Nu de B&B verder ontwikkeld is, gaan we de komende maanden samen met Roy en Michelle de website verder uitbreiden. Dit omvat het toevoegen van nieuwe foto's, uitgebreide informatie over de faciliteiten, en een verbeterd ontwerp dat de luxe en het comfort van B&B Spa GOUD volledig tot zijn recht laat komen.