Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Ontmoet de klant

Op 01 januari 1996 is Artie Beekman, na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in loondienst in de tandtechniek, begonnen als zelfstandig ondernemer aan de Nijverheidsstraat in Wildervank met een eigen tandtechnisch laboratorium. Na een aantal jaren is het laboratorium verhuisd naar de Zwarthalszwaan in Wildervank en vanaf 01 mei 2005 zijn zij gevestigd in hun huidige pand aan de Poststraat 15 te Wildervank.

Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een gerenommeerd tandtechnisch laboratorium, voorzien van de modernste apparatuur, passen zij de nieuwste technieken toe, en houden zij nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op dit moment werken ze met zeven personeelsleden, twee bodes, hebben ze een aparte gipskamer, twee behandelruimtes en een wachtruimte; Kortom alle vakkundige kennis is aanwezig voor het optimaal vervaardigen/repareren van uw prothese.

Wat hebben we gedaan?

De intake voor de website was simpel: De website moest toegankelijk en duidelijk zijn. Voor Beekman Tandtechniek hebben wij een gloednieuwe website in ons eigen CMS systeem gebouwd. Dit houdt in dat zowel de klant als wij de website gemakkelijk kunnen aanpassen en onderhouden. Samen met het team hebben we een strak en mooi design opgeleverd. De foto's heeft de klant zelf aangeleverd, deze hebben wij gebruikt ter ondersteuning van de tekst op de website.