Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Berger BV

Berger BV is specialist in het thermisch, akoestisch en brandwerend isoleren van werktuigbouwkundige installaties. Ook specialiseren ze in het brandwerend afdichten van doorvoeringen in de utiliteitsbouw. Ze voeren projecten uit op het gebied van ondergrondse infrastructuur, leidingconservering en tracing. Dit doen ze in opdracht van installateurs en aannemers door bedrijven uit heel Nederland.

Intake

De klant is bij ons terecht gekomen via De Leo Media die de social media verzorgt van Berger BV. De klant wilde graag een vernieuwde website. De oude website was niet meer actueel. De teksten waren verouderd, de foto’s pasten niet meer bij de huidige situatie en ze waren opzoek naar een nieuwe look and feel.

Wat hebben we gedaan?

Samen met de klant hebben we een gloednieuwe website gebouwd. Na de intake begon het design proces. De website heeft een overzichtelijk en informatief uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn de teksten aangepast naar actuelere informatie. Ook heeft de klant toegang tot de website via ons eigen CMS systeem. Met dit systeem kan de klant de website makkelijk beheren en aanpassen.

 

Wat de website echt bijzonder maakt? De aparte landingspagina. Op deze pagina kan de klant tussen twee pagina’s kiezen, de Berger Isolatie BV pagina en de Berger brandwerende applicaties pagina voor bedrijven.