Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

bN+JD architecten

BN+JD uit Delfzijl is een bureau dat leefomgevingen bedenkt waarin wonen, werken en genieten optimaal vorm krijgen. Het bureau zorgt ervoor dat de ruimte zichtbaar wordt. Om daarvoor te zorgen wordt er functioneel en vooral betekenisvol ontworpen en dankzij de noordelijke nuchterheid is er sprake van een hecht en samenwerkend team.

Introductiegesprek

BN+JD komt voort uit 2 andere architectenbureaus namelijk Bureau Noordeloos en Jongsma Dijkhuis. Deze 2 bureaus waren al klant van een ander bedrijf van ons. Voor het nieuwe bureau wouden ze graag een nieuwe site. Die site is in een goede samenwerking gebouwd met het architectenbureau. Zij hebben enorm veel inbreng gehad. Hierdoor zijn wij dan ook 6 keer op kantoor geweest bij BN+JD. Dit zodat er een optimaal resultaat opgeleverd kon worden.

Wat hebben wij gedaan?

De website is gebouwd door middel van ons eigen cms systeem met daarnaast een paar maatwerkoplossingen. Met het cms systeem is het mogelijk om gemakkelijk de website te beheren. De landingspagina van projecten is op maat gemaakt. Hier is het mogelijk gemaakt voor BN+JD de projecten te filteren. Hierdoor staan niet alle projecten door elkaar heen. Om het nog makkelijker te maken voor de bezoeker van de website is er ook een zoekfunctie op maat gemaakt. Daardoor kan de bezoeker van de site zoeken op het project die ze willen bekijken. Dit scheelt enorm veel tijd, waardoor de kans groter is dat de bezoeker op de website blijft.

Hoe gaat het nu?

De website is inmiddels 1.5 tot 2 maanden oud en wordt beheert door BN+JD zelf. Ze zijn nu alle projecten zelf aan het toevoegen en beheren zelf de content. Dankzij het gemakkelijke CMS systeem is dit gemakkelijk te doen voor het architectenbureau. Zelfs zonder kennis van het systeem.