Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Maak kennis met de klant

Al geruime tijd is BuurtFysio, praktijk voor fysiotherapie, een groeiende praktijk in de regio. Waar voorheen de herkenbare gele auto één van de praktijk eigenschappen was maakt dat nu ruimte voor een prachtige nieuwe locatie. Inmiddels groeit BuurtFysio aardig uit haar jasje en daarom is besloten om de behandellocatie te verhuizen naar dit nieuwe pand. Maar geen zorgen, uw vertrouwde behandelaar verhuist gewoon mee. Wat veranderd er voor u? Helemaal niets!

De intake

BuurtFysio was toe aan vernieuwing. De praktijk groeide enorm en verhuisde naar een nieuwe locatie. En bij een nieuwe locatie hoort natuurlijk ook een nieuwe website! De klant wilde een website die de verschillende behandelingen en de sfeer binnen de praktijk goed in kaart bracht. Daarnaast moesten de behandelingen duidelijk en uitgebreid terug te vinden zijn op de website.

Het resultaat

Na de intake is het team ga brainstormen over de mogelijkheden voor de website. Om alle wensen te verwerken van de klant is er een rustig maar dynamisch ontwerp opgeleverd die paste bij het gloednieuwe logo. De teksten en foto's heeft de klant zelf aangeleverd. De klant was zeer tevreden met de snelle levering en de goede website. Hier zijn wij uiteraard net zo blij om.