Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

BV FINANCIEREN

In de huidige economie staan de reguliere banken niet bepaald te springen om zakelijke hypotheken af te sluiten. Toch is het voor ondernemers, juist in deze tijd, belangrijk om vooruitstrevend te denken en daarbij is het kopen van vastgoed, of het vrijmaken van opgebouwde overwaarde een belangrijke overweging. En het kan eigenlijk zo simpel zijn; financieren op basis van de waarde/courantheid van het zakellijk onroerend goed.

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Ons werd de vraag gesteld of wij een website wilden bouwen voor BV Financieren. Uiteraard is dat bij ons geen enkel probleem. Na enkele gesprekken en samen brainstormen over de wensen hebben we een volledige maatwerk website gebouwd waarin het voor zowel de ondernemer die een financierder zoekt als voor de inversteerder mogelijk is om zich aan te melden.

Om zoveel mogelijk te automatiseren hebben we een quick scan formulier gebouwd volledig op maat en naar wens van de klant. In dit formulier zitten verschillende rekentools ingebouwd die vooraf al een berekening kunnen maken of de inverstering aanvraag mogelijk is.