Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

DANVAK

Heb je plannen om in de toekomst een droomvakantie te boeken naar Denemarken? Dan bij je bij Danvak aan het juiste adres! Een tijd geleden werden we bij OnlineBouwers benaderd door de oprichters van Danvak. Ze wilden hun liefde voor Denemarken graag delen met andere vakantieliefhebbers.

Daarmee is het idee ontstaan om een website te ontwikkelen waarbij mensen met één klik op de knop hun droomvakantie naar Denemarken kunnen boeken. Bij OnlineBouwers weten we wel raad met zulke toffe projecten, tijd om aan de slag te gaan dus!

WAT HEBBEN WE GEMAAKT?

We hebben een volledige maatwerk website ontwikkeld met realtime koppeling naar een Deense operator die alle huizen in beheer heeft. Deze koppeling zorgt ervoor dat de agenda en prijzen realtime naar Danvak.nl worden gestuurd. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel je ideale vakantie boeken naar Denemarken!

We hebben ook aan de achterkant van de website een volledig maatwerk dashboard gebouwd voor het ultieme gebruikersgemak. Binnen het dashboard worden alle ontwikkelingen op de website bijgehouden.

Inmiddels staat Danvak.nl live en is het tijd voor de tweede stap! We gaan een marketingcampagne creëren en online plaatsen op Facebook en Google. Op deze manier zal onze klant beter gevonden worden bij zoekopdrachten en via sociale media.

...