Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

DE BROEKSTREEK

Bert Wiekema wou graag een website om kennis over de Broekstreek te documenteren zodat die niet verloren zou gaan. Het gebied waar de dorpen Balinge, Garminge en Mantinge zijn ontstaan wordt de Broekstreek genoemd. Het gebied is ooit ontstaan doordat een aantal eeuwen terug agrariërs uit Westerbork zich hier vestigden. De toenmalige familienamen klinken nog steeds door in de namen van de dorpen.

DE KLANTVRAAG

Bert wou graag een website waarmee hij de geschiedenis van alle huizen, dorpen en straten in de Broekstreek kon documenteren inclusief foto’s. Het was belangrijk voor de klant dat de website een goede beveiliging heeft en makkelijk te navigeren is. De goede beveiliging is er zodat privé gegevens van de inwoners worden beschermd. Inloggegevens kunnen geïnteresseerde personen bij Bert aanvragen.

 

De website hebben wij ontworpen en functioneel gemaakt voor de klant. Het is een unieke website geworden waar alle geschiedenis over de Broekstreek te vinden is. Alle historie is netjes en duidelijk gedocumenteerd en wordt bijgewerkt door Bert. Verder kan er door bijv. particulieren extra informatie worden toegevoegd door de informatie naar Bert te sturen die het vervolgens verwerkt. Doordat Bert alle informatie verwerkt blijft de website netjes en overzichtelijk, wel kan hij personen rechten geven op de site waardoor ook zij informatie kunnen toevoegen.

...

IN DE PRAKTIJK

We hebben met Bert veel contact en overleg momenten gehad. Hierdoor is hij zeer tevreden over hoe de website er uit ziet en tot stand is gekomen. Het eindresultaat is een website waar de klant alle informatie op kwijt kan en erg blij mee is.

Voor de rest verzorgen wij voor de website de hosting en onderhouden wij het systeem jaarlijks voor ze. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.