Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

DRAAIVERMAAK

Jouw verjaardag, feest óf evenement compleet maken? Dan kan een oliebolkraam, draaimolen óf reuzenrad van Draaidvermaak.nl natuurlijk niet missen! 

Het is alweer een poosje geleden dat we deze website klaar hebben gemaakt voor onze klant. We werden benaderd met de vraag of we diverse websites en domeinen onder één partij konden onderbrengen. Het was dan vooral belangrijk dat alle domeinnamen naar de juiste pagina’s binnen de website linken. We hebben daar bij OnlineBouwers.nl ruime ervaring mee en gingen daarom direct aan de slag. 

We hebben 3-4 keer contact gehad en toen kwam Martin in de oliebollenkraam langs om de wensen te bespreken onder het genot van een oliebol. Er werd tijdens het bakken druk overlegd over de wensen van de klant en toen werd het al gauw duidelijk dat onze klant graag een goedwerkende makkelijke website wil die hij ook zelf kan onderhouden en beheren. 

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Het bedrijf ontvangt erg veel aanvragen via de website. De klant wilde dan ook graag een eigen CMS waarin ze dit konden beheren en gebruiken. We zijn aan de slag gegaan met een formulier die volledig naar de wens van de klant is samengesteld. Op dit formulier kun je precies aangeven wat je allemaal kunt huren, de werkwijze en kosten. 

We hebben de website + de CMS zo gebouwd dat de klant dit zelf makkelijk kan beheren. Zo kunnen ze zelf kramen of attracties toevoegen of bijvoorbeeld een prijslijst of ander formulier. 

EN NU?

De klant heeft gekozen voor CMS en dat wil zeggen dat ze de website zelf in beheer hebben. Bij vragen of opdrachten nemen ze contact op en maken we dat graag voor ze in orde. De website staat inmiddels al een paar jaar live en werkt naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever.