Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

DWdeco

DWdeco is ontstaan uit pure passie voor interieur en styling. Wat begon als een hobby, is in korte tijd getransformeerd naar een onderneming met een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment. Elk item reflecteert de laatste trends in interieurdecoratie en wordt zorgvuldig gekozen op basis van de eigen waarden en gevoelens van het DWdeco-team. Hoewel ze pas kort bestonden, was hun visie helder: van elk huis een thuis maken, een plek waar je je volkomen op je gemak voelt.

De webwinkel

"Thuis voelen" gaat niet alleen over de fysieke ruimte, maar ook over de online ervaring. Voor DWdeco was het belangrijk dat hun klanten zich online net zo verwelkomd en geïnspireerd voelden als in hun eigen huis. Door de webwinkel te bouwen met een focus op gebruikerservaring, hebben we ervoor gezorgd dat klanten makkelijk door het brede assortiment kunnen navigeren.

De samenwerking met DWdeco was voor ons een herinnering aan waarom we doen wat we doen: helpen bij het opbouwen en vormgeven van merken die met passie en doel werken. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om DWdeco te zien groeien en bloeien in de komende jaren.