Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

GEBR. NAAIJER

Sinds de jaren ‘70 heeft Gebr Naaijer zich gespecialiseerd in o.a. loonwerk, grondverzet en bomen rooien in het Oldambt en omstreken. Tevens kun je bij ze terecht voor levering van o.a. zand, teelaarde & openhaardhout.

Al generaties lang exploiteert de familie Naaijer een akkerbouwbedrijf in Winschoten. Als gevolg van de beruchte novemberstorm van 1972 breide Hendrik Naaijer de werkzaamheden uit met het rooien van bomen. Samen met zijn zoons werden door de jaren heen heel wat bomen en bossen geveld.

In 2014 diende de volgende generatie, Henk Naaijer, zich aan en maakte Boomrooierij en grondverzetbedrijf Gebr. Naaijer tot wat het hedendaags is.

 

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Gebr. Naaier kwam bij OnlineBouwers met de vraag om een nieuwe website. De vorige website van het bedrijf werkte namelijk niet naar behoren en sloot ook niet meer aan bij hun huisstijl.

Maar wat wilden ze dan wél? In het kennismakingsgesprek met Martin bleek dat er een simpele website moest komen die aansluit bij de klanten en doelgroep. Het eerste ontwerp bleek gelijk volledig naar wens te zijn. Tevreden klanten; daar houden we van!

...