Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Gite Le Bleuet

"Gite Le Bleuet.com" verhuurt een gite (studio) en vakantiehuizen nabij Chatillon en Bazois, in de regio Nièvre tussen Nevers en Autun, aan de rand van Parc National du Morvan. Dwars door het dorp stroomt het Canal de Nivernais. De Bourgogne, is bekend om haar natuur, ruimte, rust, cultuur, wijn en de vele kastelen. Een provincie met een oude en rijke historie.

Wat hebben we gedaan?

De vraag was om een simpele maar overzichtelijke website te bouwen voor de verhuur van de vakantiehuizen. De klant heeft allereerst geprobeerd om in WordPress een website te bouwen maar dit lukte niet op de manier die ze voor ogen hadden. 

We hebben geholpen met de bouw van een kleine website waarop alle panden te vinden zijn en waar informatie over alle panden te vinden is. Hiervoor hebben we geen gebruik gemaakt van een CMS omdat de klant de website niet wilde beheren.

Alle pagina's hebben we aangemaakt en opgemaakt. De content heeft de klant zelf geschreven en de foto's hebben ze ook zelf aangeleverd. We hebben er voor gezorgd dat het een totaal plaatje is geworden en dat alles goed bij elkaar past. 

Logo

Voor het project was nog geen logo. Ook dit hebben we voor de klant mogen ontwerpen. 

Voor het logo hebben we gekeken naar de vormgeving van het interieur van de panden en de franse stijl. Dit zodat het een algemeen logo is die past bij alle vakantiewoningen en goed gebruikt kan worden voor alle drukwerk uitingen.