Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

De klant

Hensema Vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedontwikkeling, verhuur van (bedrijfs)panden en vastgoedbeleggingen in de regio Noord Nederland. Met een grote hoeveelheid kennis, daadkracht en een uitgebreid netwerk werkt Hensema Vastgoed aan diverse projecten op het gebied van vastgoed.

Een belangrijk aspect van het werk van Hensema Vastgoed is duurzaamheid. Het bedrijf richt zich op het verduurzamen van woningen en het volledig nieuw- en verbouwen van bedrijfspanden. Dit gebeurt altijd met het oog op de toekomst en met de eisen en wensen van consumenten, corporaties, gemeenten en andere belanghebbenden in het achterhoofd.

Het bedrijf ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer, maar ook in opdracht van relaties. Hierbij staat altijd de toekomstbestendigheid van het vastgoed voorop. Het is belangrijk dat vastgoed duurzaam is en aan de eisen van de tijd voldoet, zodat het ook op lange termijn van waarde blijft.

Wat hebben we gedaan?

Hensema Vastgoed kwam bij ons met de vraag of wij de zichtbaarheid en vindbaarheid konden vergroten. Dit hebben we gedaan door middel van het bouwen van een nieuwe website. De klant had hiervoor nog geen website, hierdoor konden we goed inspelen op de behoeften van de klant. Naast de website hebben wij ook de teksten geschreven en zijn we op dit moment bezig met het maken van dronebeelden om de website naar de next level te brengen.