Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

De klant

Tot ver voorbij de omgeving van Groningen, Drenthe en Friesland staat Houwing Winschoten te boek als ervaren, enthousiast en toonaangevend.

Zij zijn uniek in het herstel van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Daarnaast runnen ze een verf spuiterij, Autoglaz autoruit-schade vestiging en verzorgen anti-roest preventie aan auto`s. Bij Houwing Winschoten staat kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop. Ongeacht waar jij hen naar vraagt. Als het binnen het pallet van werkzaamheden valt, kunnen ze je vast van dienst zijn. Je bent bij hun verzekerd van goed opgeleide medewerkers, optimale bedrijfsuitrusting, uitstekende service. De gedrevenheid hierin is vanzelfsprekend gecombineerd met een stukje Groninger nuchterheid.

 

Intake

Dat wij goed zijn in het bouwen van websites dat wist ook Houwing Winschoten. De klant kwam bij ons met de vraag of wij een nieuwe website wilden bouwen die de verschillende diensten van het bedrijf goed toelicht. Ook moest de website er strak uitzien en moest de informatie makkelijk te vinden zijn voor bezoekers.

Wat hebben wij gedaan?

Na de duidelijke en gezellige intake zijn we direct aan de slag gegaan. Als echte monteurs hebben we gebouwd aan de website om het optimale uit het design en de functionaliteiten te halen. Naast het bouwen en het ontwerpen van de website hebben wij de site ook voorzien van content doormiddel van tekst. Maar wat deze site echt bijzonder maakt is het stukje geschiedenis aangeleverd door de klant met prachtige oude foto's van de eerste fasen van het bedrijf. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en wij ook!