Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Hypotheekcentrum Stadskanaal

Hypotheekcentrum Stadskanaal is een regionaal werkend assurantiekantoor gevestigd in het centrum van Stadskanaal.  Ze zijn volledig onafhankelijk en kunnen daardoor objectief adviseren bij uw keuze voor een aanbieder. Hypotheekcentrum Stadskanaal heeft meer dan 20 jaar ervaring, vakkundige medewerkers en staan bekend om hun laagdrempelig en persoonlijk contact.

Intake

We werden door de eigenaar benaderd met de vraag of we een gloednieuwe en overzichtelijke website konden bouwen. De content op de oude website was niet meer relevant en Hypotheekcentrum Stadskanaal wilde graag zelf de website kunnen beheren met een CMS systeem.

Wat hebben we gedaan?

Na de duidelijke intake zijn we direct aan de slag gegaan met het uitwerken van een nieuw ontwerp voor de website. Ook hebben we alle content vernieuwd. Dit hebben we gedaan door nieuwe maar vooral actuele teksten te maken. Daarnaast heeft onze eigen fotograaf nieuwe foto’s gemaakt voor de website waardoor alles mooi tot stand komt. Ook maakt Hypotheekcentrum Stadskanaal gebruik van ons eigen CMS. Hierdoor hebben ze de website zelf in beheer en kunnen ze pagina’s gemakkelijk zelf aanpassen.