Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Inezia Tours

IneziaTours is een bedrijf dat zich specialiseert in het organiseren van vogelreizen, natuurreizen, fotoreizen en poolreizen. Al bijna 15 jaar verzorgen ze de mooiste reizen over de hele wereld. Je kunt bij hen terecht voor groepsreizen maar óók voor op maat gemaakte reizen en expedities. Inmiddels is IneziaTours de grootste natuurreisorganisatie van de Benelux! 

Het bedrijf is opgericht in 2006 door Pieter van der Lui en Alexandra Vergouwe. 

De klantvraag

Voor IneziaTours was het belangrijk dat er een website kwam waar ze álle reizen en blogs konden beheren. Daarnaast was het van belang dat de bezoekers deze reizen ook op de website konden boeken. Ook moest er een beheerpaneel achter de website gebouwd worden, waarin IneziaTours zelf de reizen kon beheren en blogs kon toevoegen. 

We hebben natuurlijk alle wensen van deze klant mee genomen en zijn hier mee aan de slag gegaan! Zo ontstond er een een uniek ontwerp voor de website van IneziaTours.nl. 

Wat hebben we gedaan

In juli 2021 hebben we de website van IneziaTours opgeleverd na een aantal kleine aanpassing in overleg met Pieter en Alexandra. De website draait dus al een poosje volledig en er kunnen volop reizen worden geboekt. 

Wij verzorgen voor de website de hosting en onderhouden wij het systeem jaarlijks voor ze. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.