Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Interlease

Bij OnlineBouwers zetten we ons in voor het bouwen van goede websites. Deze keer klopte Interlease bij ons aan voor een uitdagend project: een website die niet alleen hun brede scala aan leaseopties kon laten zien, maar ook een eenvoudige en persoonlijke aanvraagervaring bood.

Wat hebben we gemaakt

We zijn zoals we altijd starten begonnen met het maken van een ontwerp. Hierbij hebben we rekening gehouden met het zoeken op de website. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de homepagina start met een filter waarmee je snel een auto kunt zoeken. Hieronder hebben we een uitgebreide lease calculator ontworpen en ook het script gebouwd waarmee het lease bedrag wordt berekend. 

Om ervoor te zorgen dat bezoekers makkelijk een aanvraag kunnen doen. Hebben we een compleet lease aanvraag systeem gebouwd en geintegreerd in de website. Dit hebben we vervolgens gekoppeld aan hun CRM systeem.

Het aanbod van auto's op de website hebben we gerealiseerd door een koppeling te bouwen met Hexon. Hierdoor komt het aanbod van de aangesloten dealers op de website. Omdat er tienduizenden auto's op de website staan hebben we ook gezorgd voor een zoekfilter.