Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

JACHTSERVICE DE VUURTOREN

Online Bouwers goes International! Oké dat is misschien een tikkeltje overdreven maar deze nieuwe klant uit Belgie wist ons wel te vinden voor een gloednieuwe website. Jachtservice de Vuurtoren gaat wél heel Europa door voor service, onderhoud én taxatie van jachten en ze wilden graag een volledig nieuwe website.

De eigenaar van Jachtservice de Vuurtoren wilde graag een simpele maar goedwerkende website waarop zijn diensten en service goed zichtbaar zijn. Voor zijn bedrijf Jachtservice de Vuurtoren reist hij heel Europa af om luxe jachten te taxeren, onderhouden en te inspecteren.

WAT GAAN WE DOEN?

Het nieuwe bedrijf zit in België en ze hebben een logo, website én volledige huisstijl nodig. De eigenaar wil een simpele website dat goed vindbaar is in Google en een volledige huisstijl dat aansluit bij de website en het bedrijf.

De klant is meerdere malen langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Daarna is Martin het logo gaan schetsen en de huisstijl gaan ontwerpen. Toen dat allemaal akkoord was kwam de klant opnieuw langs om de content te bespreken.

...

EN NU?

De website is live en de klant is er blij mee. Inmiddels hebben we ook werkbonnen gedrukt en hebben we nog een aantal vormgevingsopdrachten klaar staan waarmee we aan de slag gaan.