Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

KLINIEK DONDERS

Roy Donders is bekend geworden door zijn populaire huispakken én door zijn televisieserie. Roy Donders, Stylist van het Zuiden. Inmiddels is Roy een andere weg ingeslagen en heeft hij zijn eigen beautykliniek opgezet. Voor de huisstijl én het logo klopte Roy bij Online Bouwers aan.

KLANTCASE

Voor Kliniek Donders wilde Roy een volledig nieuwe huisstijl dat precies past bij de luxe uitstraling die Roy voor ogen had. Hij heeft Martin gevraagd om mee te denken over een huisstijl mét bijpassend logo dat goed past binnen een beautykliniek. Daarnaast wilde Roy dat we aan de slag gingen met drukwerk zoals visitekaartjes, cadeaubonnen en drukwerk voor op de ramen van het pand. Toen de wensen duidelijk waren zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van de huisstijl

AAN DE SLAG

Roy wilde graag een luxueuze uitstraling voor zijn beautykliniek. We hebben daarom gekozen voor goud en zwarte elementen en daarmee een logo én bijpassend drukwerk gecreëerd.

Toen het logo en de huisstijl akkoord waren zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van cadeaubonnen en visitekaartjes. We hebben ook alle raamstickers en reclame voor het pand ontworpen zodat de kliniek zich in één stijl kan presenteren aan het publiek.

...

HOE NU VERDER?

Na deze succesvolle samenwerking was Roy erg tevreden over het resultaat. We zijn momenteel bezig met een ander bedrijf van Roy en zijn op dit moment bezig met het bouwen van een nieuwe webshop. Wil je op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Klik hier voor onze sociale media kanalen waar we je regelmatig een kijkje achter de schermen bieden.