Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

KUIL BANDEN

Welke banden je ook zoekt, Kuil Banden is dé bandenspecialist in Groningen. Of je nu winterbanden voor je auto nodig hebt of landbouw banden voor je tractor, bij Kuil banden helpen ze je verder. In de meeste gevallen kun je dezelfde dag nog langs komen voor de montage.

Kuil Banden heeft ons ingeschakeld voor een maatwerk systeem voor de garage. De wens was om efficiënter te kunnen werken in de garage met een systeem die goed overzicht bied.

INTAKE

We beginnen onze projecten altijd met een intake. Normaal gesprokken is dit bij de klant of bij ons op kantoor. Maar doordat we dit project midden in de corona lockdown zijn gestart hebben we telefonische de intake gehad waarin we alle wensen zijn doorgenomen.

WAT HEBBEN WE GEBOUWD?

Voor Kuil Banden was het belangrijk dat het systeem alleen voor het bedrijf zichtbaar is en niet voor hun klanten. Het systeem hebben we dus ook beveiligd met een login. Het systeem is gemaakt om het proces van velgen verder te automatiseren. We hebben dus samen met de klant de stappen besproken en uitgewerkt die plaatsvinden en samen gekeken welke onderdelen we voor het bedrijf kunnen automatiseren zodat de workflow van het bedrijf gemakkelijker wordt. Daarnaast hebben we de communicatie naar de klant ook verder geautomatiseerd zodat de klanten ook op de hoogte worden gehouden van het precies. 

...

IN DE PRAKTIJK

Kuil Banden was erg blij met hoe het systeem eruit zag, ze hadden op het moment van de lancering alleen nog geen tijd om het systeem in de praktijk te testen.

Wij onderhouden het systeem en zorgen voor de hosting. Meerdere keren per jaar zorgen we er voor dat de software word geupdate.