Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

LOKKEN GROENVOORZIENING

E. Lokken is een bedrijf in groenvoorziening met inmiddels 65 medewerkers in dienst. Het bedrijf is actief in verschillende werkvelden: groenadvies en begeleiding, boomverzorging, wegbermbeheer, grond-, weg- en waterbouw, tuin- en parkmanagement. Kortom, voor alles dat te maken heeft met groenvoorziening kun je terecht bij E. Lokken. De eigenaar heeft OnlineBouwers ingeschakeld voor het maken van een vernieuwde, nette en duidelijke website.

DE KLANTVRAAG

Hoe is het proces precies verlopen? We nemen je graag mee door alle fases. Bij elke klant beginnen we met een intake gesprek om alle wensen te bespreken. We zijn begonnen met een gesprek met een van de medewerkers, waarin duidelijk naar voren kwam dat ze ontzettend snel zijn gegroeid en dat de bestaande website wel aan een update toe was.

De klant wilde graag een nette en duidelijke website. Het bedrijf verricht veel werkzaamheden voor de overheid en de gemeente en het moest dus ook deze doelgroep aanspreken.

...

Na het eerste ontwerp hebben we deze op locatie bij de klant doorgenomen, dit ontwerp was direct goed. Daarna zijn we de content gaan vullen en heeft de klant zelf de foto’s uitgekozen die gebruikt moesten worden op de site. De website sluit dus precies aan bij de wensen van de klant.

De klant wilde vooral een website hebben die duidelijk maakt waar het bedrijf voor staat en wat voor diensten ze leveren en dit is zeker gelukt!