Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

MEDILAW

MediLaw is een juridisch specialist voor zorgverleners en -aanbieders. Verschillende zorgverleners kunnen bij MediLaw terecht, zoals medisch specialisten, huisartsen, tandartsen, psychologen, verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Daarnaast is MediLaw er voor zorgaanbieders als ketenzorg- en thuiszorgorganisaties.

Bij MediLaw zijn jouw juridische zaken eerste prioriteit. Indien je een probleem aan ze voorlegt, zullen zij duidelijkheid geven in hoeverre juridische ondersteuning nodig is en zo ja, in welke vorm. Hoe eerder je ze inschakelt, hoe minder tijd vaak nodig is voor juridische bijstand of advies.

Uiteraard is een (vrijblijvende) kennismaking mogelijk, zodat je snel kunt schakelen als een juridische kwestie zich aandient.

DE KLANTVRAAG

Floris (zit in het bedrijf) die al klant bij ons was heeft ons voorgesteld aan Marein (eigenaar MediLaw). In het gesprek met Marein zijn we tot de conclusie gekomen dat we een nieuwe huisstijl mogen opzetten en ook de website voor ze mogen ontwikkelen. Marein wist op dit punt bijna exact al wat ze qua content op de website wilde en welke uitstraling zij voor ogen had.

We hebben eerst het logo voor het bedrijf opgezet en hierna hebben we op basis van het logo de website ontwikkeld. De klant wilde graag een zakelijke website met een ontwerp dat past bij de doelgroep van het advocaten kantoor.  Eén van de belangrijkste punten was dat er nieuws kon worden gedeeld en dat ze de blog pagina zelf konden onderhouden.

Voor ons was het fijn dat ze precies wisten welke uitstraling ze wouden over brengen naar de klant. We hebben op kantoor meerdere keren een brainstorm sessie gehad met de klant en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Toch een keer iets anders met de kleurstelling dan wat je bij andere bedrijven ziet maar wel erg passend bij het bedrijf.

...

IN DE PRAKTIJK

De website is live en word meerdere keren per maand geupdate met nieuws of een blog door het bedrijf. Marein en haar bedrijf zijn er blij met het eindresultaat.

En natuurlijk verzorgen wij voor de website van MediLaw de hosting en onderhouden wij het systeem jaarlijks voor ze. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.