Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Meijer Installatie

Wil je een nieuwe CV of een nieuwe badkamer laten installeren? Dan is Meijer installatietechniek de onderneming waar je moet zijn. De Meijer familie staat 24/7 voor je klaar en geeft je niet het gevoel alsof er een vreemde over de vloer is. Bij Meijer installatietechniek ben je geen nummer, maar een persoon met wensen en behoeften.

Introductiegesprek

Het proces van het bouwen van de website van Meijer installatietechniek was goed bevallen en dus kwamen ze terug voor een software die gebouwd moest worden. Martin Meijer is hier op gesprek geweest om met Martin en Kevin de opties door te nemen. Tijdens het proces van het bouwen van de software is er veel contact geweest en zijn ze nog drie keer langs op kantoor geweest, waarna het eindresultaat werd opgeleverd.

Wat hebben wij gedaan?

Meijer installatietechniek kwam bij ons met de vraag om een softwaresysteem te bouwen waarin het onderhoud van Cv-ketels makkelijker gelogd kon worden. Dus in feite moest er een logboek gebouwd worden. Hierin moest de medewerker onder andere aan kunnen geven wanneer hij bij een klant is geweest en wat hij daar precies heeft gedaan.

Dit zodat een monteur precies weet aan welke onderdelen van een cv ketel gewerkt is door een collega. Dit is erg handig als er bijvoorbeeld onderhoud aan een ketel gedaan moet worden. Dit was voor dit systeem nogal een probleem bij Meijer installatietechniek. Dit probleem is nu opgelost. Om meer duidelijkheid te creëren voor de medewerkers was het ook belangrijk dat er foto’s toegevoegd konden worden. Dit zodat monteurs en andere medewerkers meteen kunnen zien hoe de ketel hangt en hoeveel ruimte er is.

Hoe gaat het nu?

Het gebouwde systeem wordt nog steeds elke dag gebruikt door Meijer installatietechniek en het helpt hen enorm met de werkzaamheden op locatie. Er wordt nog altijd verder gewerkt aan het systeem en er zijn nog meer opties bijgekomen.

Zo kan de monteur nu de route plannen naar de klant, kan er een digitale handtekening gezet worden en is er een controlelijst ingebouwd voor gastoestellen.