Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

MEIJER INSTALLATIETECHNIEK B.V.

Meijer installatietechniek is je graag van dienst op het gebied van gas, water, elektra-, CV-, sanitair en loodgieterswerkzaamheden. Ze werken voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten zij hun werkzaamheden in de Nederlandse provincie Groningen. Meijer installatietechniek is een full service installatiebedrijf voor binnen en buiten. Een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaren zorgt dat je er letterlijk warmpjes bij zit. Want dat is wat zij als familiebedrijf erg belangrijk vinden, een warme relatie met hun klant.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij Meijer hoog in het vaandel. Op hun site kun je informatie vinden over hun diensten.

DE KLANTVRAAG

Meijer installatietechniek heeft meerdere sites voor alle diensten die zij leveren. De hoofdwebsite derkmeijerinstallatietechniek.nl was verouderd, daarom had Martin (eigenaar) ons gevraagd om hiervoor een nieuwe site te maken. De bedoeling van de site is om alle dienstwebsites samen te voegen op één centraal punt.

Tijdens het intake gesprek zijn we erachter gekomen dat Martin graag alles nieuw wilde. We hebben dan ook de volledige website opnieuw opgebouwd. De diensten moesten beter zichtbaar worden en uitgebreider beschreven worden. In samenwerking met onze tekstschrijver en fotograaf hebben we dan ook alles vernieuwd.

...

IN DE PRAKTIJK

Tijdens de ontwikkeling van de website hebben we meerdere keren contact gehad. Nadat we alle content hadden ingevuld zijn we samen met de klant nogmaals de volledige site doorlopen om zo alle puntjes op de i te kunnen zetten.

Het resultaat; een volledig nieuwe site met mooie foto’s en nieuwe content. Fris en overzichtelijk. Martin (eigenaar) is zeer te spreken over de nieuwe site.