Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Myukkie.nl

Myukkie is de enige in Europa die met het concept Samen met alle verloskundigen een box heeft ontwikkeld. Elk item die op de baby uitzetlijst staat zit in de box (behalve de meubeltjes & kruiken). Elk product is met zorg uitgezocht door de eigenaar en met een klein beetje hulp van haar ukkie gecontroleerd. ''Met zorg uitgezocht'' Wil ze aantonen dat ze jullie als gezin de beste producten wil bieden met een Europese keurmerk.

Intake

We werden door de eigenaarresse benaderd met de vraag of wij konden helpen met het ontwerpen, opzetten en invullen van een webshop voor boxen gevuld met producten op de baby uitzetlijst. 

Wat hebben we gedaan?

Na een duidelijke intake met de klant zijn we direct aan de slag gegaan. We zijn bezig geweest met een ontwerp op maat, dit betekent dat het ontwerp uniek aan de wensen van de klant is. De webwinkel hebben we gebouwd in OpenCart. OpenCart is een online winkelbeheersysteem. Met OpenCart hebben wij de klant geholpen om de inhoud van de webshop in te richten. De klant is zeer tevreden over het eindresultaat en wij hebben met plezier aan het project gewerkt.