Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

PLAZA JUWELIER

Wij zijn dé online webshop voor merkhorloges en sieraden. Wij zijn officieel dealer van een ruim assortiment horlogemerken en merksieraden. Uw horloge of sieraad wordt veelal dezelfde dag gratis verzonden. U koopt bij ons ook met vertrouwen, want Plazajuwelier.nl is aangesloten bij het Q-shop keurmerk en ons bestelsysteem is veilig en snel. Daarnaast kunt u onze collectie in de winkel in Rotterdam komen bekijken en u laten adviseren. 

MAATWERK OPLOSSINGEN

De webwinkel van Plaza juwelier bestaat al vele jaren en vanuit de gehele wereld worden er bestellingen gedaan. Omdat de webwinkel al enkele jaren geleden was gemaakt en de software was verouderd werd ons de vraag gesteld of wij hier een oplossing voor wisten te bedenken. Omdat wij veel werken met Opencart als basis voor onze webwinkels wisten we dat het updaten van een oude versie een grote uitdaging kon zijn. 

We hebben hiervoor een op maat geschreven script ontwikkeld die alle oude content kon overzetten naar de volledig nieuwe webwinkel die we voor Plaza juwelier hebben gebouwd. Hierdoor hebben we alle content die in de loop der jaren is opgebouwd weten te behouden.