Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Raned

RaNed is een toonaangevende herstelgerichte dienstverlener die zich specialiseert in trauma- en herstelbegeleiding. Onze expertise omvat niet alleen mobiliteitsvraagstukken, maar ook de professionele begeleiding van mensen na ingrijpende gebeurtenissen, zoals verkeersongevallen en bedrijfsongevallen.

In deze complexe situaties fungeert RaNed als uw betrouwbare partner, die u met deskundigheid en zorg kan bijstaan. Wij bieden uitgebreide begeleiding gedurende het re-integratietraject. Onze verkeersgedragstherapeuten en andere hulpverleners hebben ruime ervaring en zijn allen getraind in psychologische benaderingen. Hierdoor is RaNed dé autoriteit op het gebied van herstel na traumatische gebeurtenissen als gevolg van ongevallen. Ons werkgebied beslaat heel Nederland.

Wat hebben we gedaan

RaNed vroeg ons om hun website volledig te vernieuwen. We begrepen dat het belangrijk was om een website te maken die hun nieuwe logo en bedrijfsidentiteit liet zien, maar ook hun warme en ondersteunende aanpak uitstraalde.

In samenwerking met het team van RaNed hebben we een fris en modern ontwerp gemaakt. We hebben ervoor gezorgd dat elke pagina duidelijk en gemakkelijk te gebruiken is, zodat bezoekers zich goed begeleid voelen tijdens hun herstelproces.

Samen hebben we inhoud gemaakt die nuttig is voor mensen die hulp nodig hebben na ingrijpende gebeurtenissen. Elke tekst, afbeelding en element is zorgvuldig geplaatst om vertrouwen en hoop te geven aan degenen die op zoek zijn naar steun.