Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

REN ENERGIEK

Ren Energiek is een deel van Bureau Stap dat in 2019 is opgericht. Ren Energiek is een digitaal programma dat mensen helpt met het begeleiden bij hardlopen voor zowel gevorderden als beginners. Een belangrijk onderdeel van dit programma is de mindset, het gaat niet om de prestatie maar om jezelf ontdekken en het plezier van hardlopen en in beweging zijn. Eigenaar Alina Zuiderveen heeft OnlineBouwers ingeschakeld voor het maken van een website en een nieuw logo.

DE KLANTVRAAG

Hoe is het proces precies verlopen? We nemen je graag mee door alle fases. Bij elke klant beginnen we met een intake gesprek om alle wensen te bespreken. Bij het intakegesprek had de klant zelf al veel ideeën. Voor ons was het dus de uitdaging om deze ideeën om te zetten naar een goed opgebouwde website en systeem die aan alle wensen voldeed.


 


 

Ren Energiek wilde een website waarbij gebruikers zich makkelijk kunnen registreren voor het digitale programma en hierin hun voortgang kunnen bijhouden. Daarnaast moest er een pagina gecreëerd worden voor het bijhouden van blogs en een inspiratiepagina.

...

De klant wil graag mensen net zo enthousiast maken als dat zij zelf is over het hardlopen. “Beginnen met hardlopen geeft energie en is de perfecte feedback voor jouw motivatie en gedachten. Jij bent de kracht en met de juiste mindset en onze begeleiding is ieder hardloopdoel haalbaar.” Deze boodschap komt duidelijk naar voren op de website en je kan bijna niet anders dan ook enthousiast worden!