Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

ROEGH

Op zoek naar een gezellig café? Stadscafé Roegh, gevestigd in Vlagtwedde en Winschoten, is dan de ideale locatie. Of dat u nou gaat met uw date, vrienden of uw familie. Bij dit café staan kwaliteit, service en gezelligheid centraal. Het stadscafé had aan ons de vraag om een nieuwe website te bouwen voor beide vestigingen. Daar weten wij van OnlineBouwers natuurlijk wel raad mee.

INTAKE

Net zoals altijd beginnen wij het traject met een intake. Dit zodat wij precies aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Hierin kwam het er op neer dat er twee nieuwe websites gebouwd moeten worden voor Stadscafé Roegh, die beter zijn dan de bestaande websites. Dit voor zowel de vestiging in Winschoten als in Vlagtwedde. Om tot een goed resultaat te komen zijn wij drie keer langs geweest in Vlagtwedde en twee keer in Winschoten.

WAT HEBBEN WIJ GEDAAN?

Stadscafé Roegh wou graag een aparte landingspagina met een keuze voor de vestigingen in Winschoten en Vlagtwedde en voor beide vestigingen een aparte website. Omdat het onderhouden van de bestaande website in wordpress moeilijk was voor het café zijn de nieuwe websites gebouwd met een cms systeem. Zo is dit gemakkelijk te onderhouden door de klant zelf. Het ontwerp van de websites is volledig vernieuwd, maar de content is behouden.

HOE GAAT HET NU?

Stadscafé Roegh Heeft de keuze gemaakt voor een CMS systeem. Hierdoor beheert de klant de website zelf. Zo kunnen zij nu zelf gemakkelijk content op de website plaatsen of kleine aanpassingen doen.