Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Rozenstad

In 2002 zijn ze begonnen onder de naam Werkman & Lulofs inmiddels bekend als Rozenstad. Rozenstad is een deurwaarderskantoor in Winschoten, in 2017 heeft het bedrijf gekozen voor een nieuwe naam én nieuwe huisstijl. Na deze twee grote veranderingen was het ook tijd voor een nieuwe website, daar werd de hulp van OnlineBouwers voor ingeschakeld!

Intake

We beginnen bij iedere klant met een intakegesprek, zo ook voor Rozenstad. We zijn met het team in gesprek gegaan en hebben de wensen uitvoerig doorgesproken. Onze developers zijn toen aan de slag gegaan met een ontwerpvoorstel, in dit voorstel vertalen we alle wensen van Rozenstad door naar een website. Dit voorstel hebben we vervolgens gepresenteerd aan onze klant.

Tijd voor de tweede fase van de samenwerking; het ontwerp omzetten naar een goed werkende website. Voor Rozenstad hebben we een website in onze eigen CMS opgeleverd, dit betekent dat de klant in de toekomst zelf aanpassingen en wijzigingen kan doorvoeren aan de website. Rozenstad heeft ons voorzien van teksten voor op de website en dit kunnen zij in de toekomst zelf blijven beheren doormiddel van CMS.

Automatiseren

Rozenstad wilde graag automatiseren. Dit hebben we mogelijk gemaakt door een tool te creëren waarbij medewerkers en cliënten makkelijk vorderingen kunnen indienen, betalingsregelingen kunnen treffen en hun facturen inzien.