Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Safety Triggers

Safety Triggers vergroot het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer en maakt het mogelijk om veiligheidsformulieren op te stellen en alle zaken te registreren die met veiligheid te maken hebben. Gemakkelijk en overzichtelijk controle over en inzicht in het veiligheidsbeheer voor preventiemedewerkers, veiligheidskundigen en directie.

Intake

Safety Triggers is een nieuw platform op het gebied van veiligheid. Hiervoor moest een website gebouw worden en daarbij een maatwerk applicatie. Wij zijn gevraagd om beide onderdelen voor het bedrijf te bouwen. Allereerst is de eigenaar van het bedrijf bij ons op kantoor geweest en hebben we de ideeën besproken. Na enkele gesprekken was het plan klaar om de website te bouwen.

De website

 De website moest voornamelijk dienen als informatie punt voor het systeem. Bezoekers moeten op de website alle onderdelen gemakkelijk kunnen vinden en de voordelen van het systeem zien. We hebben ervoor gekozen om een nieuw ontwerp te maken die er net even anders uitziet als “standaard” en daarbij veel gebruik gemaakt van screenshots uit het daadwerkelijke systeem.

Op deze manier hebben we een overzichtelijke site gebouwd waarbij de bezoeker ook gemakkelijk een demo kan aanvragen van het systeem. Achter de website hebben we ons CMS gebouwd zodat de eigenaar de content op de website zelf kan beheren.

Het systeem

Het systeem achter Safety Triggers is een nieuw uniek systeem die we hebben mogen bouwen. In totaal heeft de ontwikkeling van het systeem enkele maanden in beslag genomen.

Alle onderdelen hebben we vooraf uitgewerkt met de eigenaar van het bedrijf en hebben we omgezet in een mooi compleet systeem. In het systeem heeft de eigenaar de mogelijkheid om standaard onderdelen zoals bijvoorbeeld Triggers zelf aan te maken en te bewerken. Daarnaast heeft de eigenaar als Super Admin een overzicht van alle bedrijven die zich aanmelden.

Bedrijven die zich hebben aangemeld krijgen automatisch een 30 dagen proef. Vervolgens is er met een mollie koppeling een automatische betaling ingebouwd. Bedrijven hebben de mogelijkheid om zelf gebruikers toe te voegen en alle onderdelen die in het systeem zitten te gebruiken.

De toekomst

Op dit moment liggen er nog ideeën om het systeem verder uit te breiden en meer functies toe te voegen aan het systeem. Deze onderdelen gaan we dit jaar (2023) verder inbouwen.

Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van de software en zorgen we voor de hosting.