Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

De Klant

SD Sportswear is de Nederlandse importeur van Acerbis Sport, Luanvi Sport en Rhino Rugby. Daarnaast zijn zij landelijk verdeler van een zeer groot aanbod in training- en wedstrijdmaterialen voor vrijwel elke sport. Daarnaast zijn zij sterk actief als partner en sponsor voor jeugdopleidingen en ondersteunen zij ook diverse maatschappelijke initiatieven voor onder andere mensen aan de rand van onze samenleving. Sport verbind tenslotte.

De intake

De intake van deze klant was een beetje bijzonder. Niet alleen werden wij gevraagd om de website voor hun te bouwen maar ook nog 38 andere websites met betrekking tot de sportwereld! Zulke verzoeken komen niet vaak en wij waren hier uiteraard enorm blij mee. We gingen direct aan de slag.

Wat hebben wij gedaan?

Zoals hierboven beschreven hebben wij in totaal 39 websites opgeleverd. Dit hebben wij gedaan via Open Cart. OpenCart is een online winkelbeheersysteem die ondersteuning biedt voor verschillende talen en valuta waardoor het dus makkelijker is om een website internationaal te positioneren. De klant was enorm tevreden met de websites en wij waren enorm dankbaar voor deze uitdaging.