Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

SGGB

SGGB, een specialist in horizontaal gestuurd boren, staat bekend om hun innovatieve technieken en toewijding aan kwaliteit in hun sector. Als een toonaangevende speler in sleufloze grondboringen, combineert SGGB technische expertise met een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid.

Ontwikkelingsproces

Door nauwe samenwerking met SGGB hebben we een website ontworpen die perfect past bij hun uitgebreide dienstverlening. Met een professionele bedrijfsvideo en op maat gemaakte foto's legden we de essentie van SGGB vast.

Bij de ontwikkeling van SGGB's nieuwe website hebben we gebruik gemaakt van ons eigen Content Management Systeem (CMS). Dit stelde ons in staat om een op maat gemaakte, flexibele en gebruiksvriendelijke website te bouwen. Ons CMS biedt SGGB de mogelijkheid om zelf de content te beheren en aan te passen, wat essentieel is voor een bedrijf dat voortdurend evolueert.

Kenmerken en resultaten

De nieuwe website van SGGB kenmerkt zich door de integratie van een deel van hun bedrijfsvideo in de header, wat een dynamische eerste indruk geeft. Onze fotograaf heeft daarnaast gezorgd voor authentieke beelden, genomen op locatie. De enthousiaste reactie van SGGB op de nieuwe website, die gelanceerd werd voor de Promotiedagen in Groningen, bevestigt het succes van dit project. De website weerspiegelt nu perfect de huidige status en ambitie van SGGB.