Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

De klant

Met de uitgebreide ervaring en kennis in de vastgoedsector van Siefkes Vastgoed helpen zij je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw situatie. Het makelaarskantoor is gericht op het bieden van een persoonlijke en professionele service aan hun klanten. Zij begrijpen dat het kopen of verkopen van onroerend goed een belangrijke beslissing is en daarom staan zij altijd voor je klaar met advies en ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een vrijstaande woning of een ander type vastgoedobject, zij hebben voor ieder wat wils.

Wat hebben wij gedaan?

Net zoals veel bedrijven was ook Siefkes Vastgoed toe aan een gloednieuwe website die past bij de nieuwe wensen van de organisatie. De website hebben wij in ons eigen CMS gebouwd. De eisen van de klant waren concreet, de website moest overzichtelijk zijn en het woningaanbod en diensten moesten duidelijk naar voren komen. Met een simpel maar strak design is het ons gelukt om aan deze eisen te voldoen!

Keysoftware

Maar wat maakt het woningaanbod van Siefkes Vastgoed nou zo bijzonder? Het is niet alleen het ruime aanbod maar ook de API van Keysoftware die is ingebouwd op de website! KeySoftware is een data gedreven CRM-systeem voor jouw makelaardij. Het systeem is zo ontwikkelt dat het voor jouw kantoor denkt en werkt! Dankzij dit systeem is het nog makkelijker voor een makelaardij om het aanbod onder de aandacht te brengen.