Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

De klant

Sieraadetiketten.nl is een initiatief van Epura B.V. Sieraadetiketten.nl levert u graag de beste kwaliteit juweliersetiketten voor de goedkoopste prijs. Wanneer u meerdere rollen ineens besteld, heeft u altijd de beste prijs.

Intake

De klant had al een bestaande webshop via OpenCart. Dit is een online winkelbeheersysteem. Echter had de klant nog een verouderde versie van dit systeem en wilde graag iets nieuws. De webshop moest de huidige categorieën en klanten meenemen naar de nieuwe webshop.

Wat hebben wij gedaan?

Wij hebben via een nieuwe versie van OpenCart de gloednieuwe website gebouwd. Het was hierbij belangrijker dat wij alle huidige informatie overzetten naar de nieuwe website. Dit hebben wij gedaan doormiddel van het maken van een backup van de oude website en alle informatie gesynchroniseerd naar de nieuwe website. Dit houdt in dat huidige klanten met hun eigen gegevens gewoon kunnen inloggen, er hoeven dus geen nieuwe accounts worden gemaakt. Maar dat is nog niet alles! Dit jaar willen wij graag de site uitbreiden naar meerdere talen zodat de site internationeel te bezoeken is. Super cool toch?