Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

SKELTERBANDEN

Skelterbanden.nl biedt skelterwielen voor mammoetskelters of bergskelters, bolderkarren of steek- en kruiwagens. Bij Skelterbanden Nederland krijg je altijd advies op maat bij de aanschaf van de juiste banden. Met een eigen magazijn in Veendam weten ze steeds meer klanten door heel Nederland te bereiken. Laat dat nu precies de reden zijn dat ze bij OnlineBouwers aankloppen! 

DE CASE

Skelterbanden.nl wil graag nóg meer online groeien. Toen ze vijf jaar geleden bij ons binnenkwamen als klant hebben we de website en webshop voor het bedrijf ingericht. Inmiddels is het tijd voor een upgrade van de webshop en het design. Een toffe klus voor een leuke klant uit de buurt! 

Google neemt een steeds een belangrijkere rol aan voor webshops. Dat is de reden waarom we gekozen hebben voor een gloednieuwe website + webshop. Deze hebben we vervolgens geoptimaliseerd is om goed te scoren binnen Google. We hebben ervoor gezorgd dat de website beter meetbaar is zodat deze kan worden klaargestoomd voor Google Ads. 

HET DOEL

De conversie via Google moet meer omhoog, dat was het duidelijke doel dat Skelterbanden.nl voor ogen had. Om dit te kunnen realiseren hebben we een volledig nieuwe website en webshop gebouwd die aansluit bij deze wensen.

Ronald van Skelterbanden.nl wilde voornamelijk een simpel design dat goed werkt. Martin heeft dit opgepakt en een eigen twist aan gegeven. Het belangrijkste voor deze klant is dat de conversies omhoog gaan, het design is hier daarom volledig op aangepast. De kleuren én de indeling van de productpagina’s zijn geoptimaliseerd en ingericht op het behalen van een hogere conversie. 

DE KLUS

Het overzetten van een oude webshop naar een volledig nieuwe webshop is een klus waar ervaring en expertise voor nodig is. Dankzij onze jarenlange ervaring met de software van OpenCart heeft Martin een nieuwe webshop gebouwd én de oude database hierin geïntegreerd. We hebben een nieuw systeem geschreven en de bestaande database geëxporteerd naar deze nieuwe omgeving. Dit heeft als resultaat dat de oude database in één keer over kan inclusief klantgegevens en producten. 

...

VERVOLGSTAPPEN

Nu de webshop ingericht en ingedeeld is met de nieuwe én bestaande database is het tijd om Google in te zetten voor een hogere conversie en zichtbaarheid. In samenwerking met Buro Vernuft blijven we de webshop een aantal keer per jaar updaten én optimaliseren voor Google. Hiermee gaan we een optimale conversie behalen voor het bedrijf.