Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Spackbedrijf 't Loug

Spackbedrijf 't Loug is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het spacken van muren en plafonds. Ze hebben ons benaderd om hen te helpen met het bouwen van een professionele website.

Introductie

Eigenaar Peter belde ons op om te helpen met de website. Tijdens het gesprek bij hem op kantoor hebben we de opties doorgenomen voor de bouw van een nieuwe website. Het belangrijkste was dat de website weer correct werkte op alle apparaten en er netjes uitzag. De bestaande website was al enkele jaren oud en werkte niet goed op een mobiele telefoon. 

Wat hebben wij gedaan?

We zijn meteen aan de slag gegaan en hebben een prachtige website voor hen opgeleverd. De website heeft een modern en professioneel uiterlijk en is gemakkelijk te gebruiken voor bezoekers. Ze kunnen gemakkelijk informatie vinden over de diensten van het bedrijf en contact met hen opnemen. We hebben ook gezorgd voor een responsief ontwerp, zodat de website gemakkelijk te bekijken is op alle soorten apparaten.

Hoe gaat het nu?

De offerte aanvragen komen binnen via de nieuwe website en de klant is erg blij met het resultaat. We zorgen voor het onderhoud en gaan 1 á 2 keer per jaar ervoor zorgen dat de content op de website wordt vernieuwd.