Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Veen Auto's Veendam

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Veendam en omstreken waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij Veen Auto’s aan het juiste adres! Veen Auto's is al jaren actief op het gebied van de in- en verkoop van betaalbare, gebruikte auto’s. Wanneer u bij hen een auto koopt is het ook mogelijk om uw auto in te ruilen. 

Intake

We werden door Richard Veen benaderd met de vraag of wij de website konden vernieuwen en of we visitekaartjes konden verzorgen in de stijl van de nieuwe website. De oude website was gebouwd in Wordpress en was niet langer naar wens.

Wat hebben wij gedaan?

Bij het designen van de vernieuwde website hebben wij niet gekeken naar de oude website maar een gloednieuw en strak design ontworpen. Met foto's van de oude website en vernieuwde teksten hebben wij van de nieuwe website een echt succes gemaakt! De website maakt gebruik van ons eigen CMS systeem en de klant kan gemakkelijk de occassions kan toevoegen. Super handig dus!

Drukwerk

Voor de nieuwe website waren natuurlijk ook nieuwe visitekaartjes nodig. Deze hebben wij zelf ontworpen en opgeleverd aan de klant. Met een nieuw design zijn de visitekaartjes klaar om uitgedeeld te worden aan nieuwe klanten!