Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Weering Verhuizingen & Transport

Weering Verhuizingen & Transport is een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We verzorgen dagelijks particuliere en zakelijke verhuizingen in binnen- en buitenland. Zo zijn wij gespecialiseerd in internationale verhuizingen binnen Europa, ons vakgebied ligt voornamelijk op de Scandinavische landen Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Introductie

Weering Verhuizing & Transport, voorheen bekend als Verhuisbedrijf Oldambt, kwam naar ons toe met de vraag om een nieuwe huisstijl te ontwerpen voor de nieuwe bedrijfsnaam. Verder kwamen ze met de vraag of wij wilden onderhandelen voor de domeinnaam weering.nl 

Wij hebben de domeinnaam weering.nl voor hun aangekocht en gezorgd dat deze werd gekoppeld aan hun bestaande hosting pakket op onze server. Hierdoor konden we ook alle e-mails overzetten naar de nieuwe naam.

Wat hebben we gedaan?

Nadat de huisstijl klaar was en de domeinnaam was geregistreerd zijn we gestart met het ontwerpen van een nieuwe website die paste bij de nieuwe uitstraling van het bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, dit was dus een onderwerp wat duidelijk zichtbaar moest zijn op de nieuwe website. 

We hebben een website gebouwd met ons eigen CMS. De klant beheert de content van de website zelf en kan zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen toevoegen.