Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

VOEGBEDRIJF PRINSENBEEK

Voegbedrijf Prinsenbeek B.V. is het grootste voegbedrijf van het noorden. Dankzij hun jarenlange ervaring en vakkennis op gebied van voegen en gevelonderhoud bieden ze altijd de juiste aanpak voor iedere klus. Ze staan graag voor je klaar, zo kun je bij ze terecht voor de renovatie van je gevel en voegwerk voor bestaande én nieuwe bouw.

Ze bieden de volgende diensten aan: borstelwerk, gladwerk, snijwerk, knipwerk én schaduwwerk. Bij Voegbedrijf Prinsenbeek weten ze dat ieder gebouw of woning zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hun ervaren adviseurs komen daarom vrijblijvend bij je langs om de gevel te bekijken.

DE KLANTVRAAG

Voegbedrijf Prinsenbeek was al klant bij ons. De website was ongeveer 5 jaar geleden voor ze gemaakt en was toe aan een nieuw jasje. We zijn in gesprek gegaan met eigenaar René om een nieuwe site te bouwen die weer van deze tijd is. Ook wilden ze graag nieuwe potentiële klanten een goede indruk geven van de diensten die ze leveren.

Na de intake hebben we gelijk nieuwe en actuele afbeeldingen ontvangen van de klant. De Leo Media heeft ons voorzien van nieuwe teksten die speciaal voor de pagina’s zijn geschreven. Het ontwerp van de website is door onze designer Nicky opgemaakt. Na kleine wijzigingen die door de klant waren aangegeven hebben we het ontwerp omgezet naar een website.

...

IN DE PRAKTIJK

Het eindresultaat is een compleet nieuwe website voor Voegbedrijf Prinsenbeek. De klant is erg tevreden over de website en de communicatie met ons. We hebben gezorgd voor korte lijnen en de gevraagde wijzigingen hebben we snel aangepast. Op dit moment staat de site online en hopen wij voor onze klant dat nieuwe potentiële klanten hem snel gaan vinden.

Voor de rest verzorgen wij de hosting en onderhouden we de website jaarlijks voor ze. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.