Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

VTW PLAAGDIERBEHEERSING

Last van ongedierte? VTW weet er raad mee! Van dit leuke bedrijf uit Nieuwolda kregen we de opdracht om een groot CRM-systeem te creëren. VTW wilde graag een systeem waarmee medewerkers die buiten de deur werken een iPad kunnen gebruiken, terwijl de collega’s op kantoor de administratie & planning kunnen bijhouden. Een mooie uitdaging! Daar houden we bij OnlineBouwer wel van.

INTAKE

Zoals bij iedere klant begint elk project een intake. Samen met Kees en Lies zijn we begonnen met een brainstormsessie. Door dit te doen hebben we alle onderdelen in kaart gebracht. Vervolgens hebben wij dit uitgewerkt in een overzichtelijk plan. Dit plan hebben we daarna onderverdeelt in verschillende fases zodat we de bouw van het systeem kunnen faseren.

...

VAN ONTWERP NAAR CRM

We zijn begonnen met het maken van een werklijst met daarin alle punten die we moesten creëren voor het basissysteem. Om VTW Plaagdierbeheersing goed op de hoogte te houden van wat we doen, hebben we maandelijks overleg gehad waarin de volgende stappen werden doorgenomen.

Voor een bedrijf zoals VTW Plaagdierbeheersing is het enorm handig om gebruik te maken van een CRM-Systeem. Je kunt namelijk op één online platform terecht voor al je zaken. Denk hierbij aan contactgegevens van klanten, servicebonnen, online plattegronden, contracten, actiepunten, certificaten, evaluaties en meer. Werknemers kunnen inloggen en per klant zien hoeveel ongedierte er is bestreden en welke actiepunten nog op de planning staan.

We vinden het erg belangrijk om een maatwerk systeem te ontwikkelen waar onze klanten optimaal gebruik van kunnen maken. Daarnaast moet het ook makkelijk te bedienen zijn en probleemloos werken op diverse apparaten.

IN DE PRAKTIJK

Inmiddels is het CRM-Systeem voor VTW Plaagdierbeheersing een groot systeem geworden waar het hele bedrijf mee werkt. Elk onderdeel wordt erin verwerkt, van planning, het maken van werkbonnen, opnamelijsten, invoeren van opnames in digitale plattegronden en nog veel meer. Momenteel werken we nog steeds door aan de verdere ontwikkeling van het systeem en aan de optimalisatie van losse onderdelen. Op de planning staat nog het ontwikkelen van een klantportaal zodat óók klanten van VTW Plaagdierbeheersing kunnen inloggen.