Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

WERKMAX

Werkmax Veendam is hét uitzendbureau voor vakmensen die werk zoeken in de Bouw, Techniek, Grond- weg en waterbouw, Schoonmaak, Transport & Logistiek, Groenvoorziening en Productie. De nadruk van Werkmax zijn dienstverlening is gericht op uitzenden, payroll, detacheren en opleiden.

De roots van het bedrijf liggen in Groningen, Drenthe en Friesland, maar inmiddels is Werkmax uitgegroeid tot een bedrijf met landelijke dekking. Werkmax onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door de korte lijnen binnen de organisatie en het persoonlijke contact met haar klanten en medewerkers. No-nonsense, mouwen opstropen en de klus klaren, dat is waar zij voor staan.

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Werkmax had een mooie website, maar deze bleek niet goed zichtbaar op mobiele devices. OnlineBouwers werd ingevlogen om de oude website aan te passen, maar de ‘code’ bleek niet correct meer te werken.

Omdat het vaak meer tijd kost om code aan te passen, dan nieuwe te schrijven, werd gekozen voor het maken van een compleet nieuwe website. Dit is een mooi voorbeeld van het maatwerk dat wij leveren, omdat de website volledig aangepast is aan de behoeftes van Werkmax. Na oplevering van de website hebben we nog verschillende fotocollages toegevoegd.

Want ook dat is OnlineBouwers: na realisatie van een website houdt het contact niet op. Ook daarna blijven we voor jou beschikbaar!