Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Zustende

Zustende staat voor zalig zorgeloos aan zee. In ons vakantieappartement willen we je laten thuiskomen in Oostende. In ons appartement vind je alle basiselementen voor een fijn weekend aan zee, aangevuld met warme accenten en kleine gelukjes. Het design appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het complex en met frontaal zeezicht. Aan de achterzijde van het appartement kan je een klein terrasje terug vinden.

Wat hebben we gedaan?

Ons team heeft de website gebouwd met behulp van ons eigen Content Management Systeem (CMS), wat ervoor zorgt dat de klant zelf teksten en afbeeldingen kan beheren zonder onze hulp. Daarnaast hebben we een op maat gemaakt reserveringssysteem ontwikkeld voor de klant. Dit systeem biedt de klant een beheerpaneel waarin alle reserveringen kunnen worden bijgehouden en ingepland.

Bovendien hebben we een betaalkoppeling geïntegreerd, zodat reserveringen gemakkelijk online kunnen worden betaald. Deze functie maakt het boekingsproces voor de klant niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger en betrouwbaarder.