Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

maatwerk software voor
bedrijven

Ben je op zoek naar een CRM-Systeem dat volledig aansluit bij jouw bedrijf? OnlineBouwers helpt je graag op weg! Wij bouwen CRM-Systemen op maat met als resultaat dat het volledig aansluit bij jouw bedrijf én werkzaamheden.

Voor dat we gaan bouwen gaan we eerst ontwerpen. Alle pagina's worden opgemaakt zodat alle functies duidelijk zijn. Nadat de ontwerpen volledig naar wens zijn gaan we programmeren.
We bouwen alle software volledig op maat. Dit betekend dat er geen bestaande code wordt gebruikt. Het systeem wordt na oplevering eigendom van de klant.
Nadat alles klaar is gaan we door met de oplevering.

software dat van a tot z volledig aansluit op bij onze klant

Hoe werkt het bouwen van software?

We beginnen altijd met een intakegesprek op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek zijn we vooral benieuwd naar de huidige werkwijze. Welk systeem gebruik je nu? Waar loop je tegenaan? En vooral: wat zou je graag anders willen?

Met deze informatie gaan we aan de slag. Het ontwikkelen van een maatwerk CRM-Systeem is zeer complex en wordt opgedeeld in meerdere fasen. We betrekken onze klanten daarom al vanaf het éérste moment bij de ontwikkeling van iedere fase. We geloven erin dat we op deze manier écht een systeem kunnen bouwen dat volledig aansluit op de wensen van onze klant.

Plan van aanpak

Offerte met urenschatting

Regelmatig overleg

Oplevering

Onderhoud en support

wat voor software hebben we al gebouwd?