Onze medewerkers

Martin

Designer

Martin Kok is de eigenaar van OnlineBouwers en is 33 jaar jong. In 2007 is hij het bedrijf begonnen als hobby naast zijn studie HBO Architectuur, maar in plaats van gebouwen ontwerpen, is hij websites blijven ontwerpen. Zo is hij toch nog een beetje in de bouw sfeer gebleven.

Martin doet van alles en nog wat voor OnlineBouwers, van het bouwen van websites en webwinkels, klantafspraken, administratie, ontwerpen tot zelfs stofzuigen en de afwas doen op kantoor.

Zijn passies zijn ondernemen en ondernemen, maar naast al dat ondernemen is er gelukkig ook nog wel eens tijd voor ontspanning en slaat Martin graag een balletje op de golfbaan. Hij woont samen met zijn vriendin Kim in winschoten. En sinds 2018 is daar dochter Liz bij gekomen.

De quote die Martin vaak gebuikt is “Klik, Klik ,Klaar”

Cases waar Martin aan heeft gewerkt
Werkmax
Juwelier Stijnis
NetfietsKevin Bolhuis is een van onze programmeur en is 24 jaar jong.

Kevin maakt voor OnlineBouwers maatwerksystemen voor verschillende branches en is dus van alle markten thuis, súper handig! Van het maken van een werkbonnen systeem voor een grond zetbedrijf tot het maken van een beheersysteem voor een corona sneltest straat, hij kan het allemaal.

Naast zijn baan bij OnlineBouwers is Kevin graag bezig met ondernemen. Daarnaast is hij veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en probeert elke dag wel iets bij te leren. Gelukkig heeft Kevin ook nog wel eens vrije tijd en in zijn vrije tijd mag dan gamen ook zeker niet ontbreken.

De quote die Kevin vaak gebruikt is “No Risk No Rari”

Cases waar Kevin aan heeft gewerkt
➔ Corona sneltest Noord
➔ Kuil banden
Knal verhuur

Kevin

Programmeur


Mees

Programmeur

Mees Venema is een van onze programmeurs en is 22 jaar jong. Mees maakt voor OnlineBouwers maatwerksystemen voor verschillende branches en is dus van alle markten thuis, hij maakt app en websystemen voor ons. Hij doet hetzelfde als onze programmeur Kevin.

Mees is naast werken bij OnlineBouwers ook graag bezig met ondernemen. Maar er is ook nog tijd voor ontspanning gelukkig en Mees is dan graag bezig met auto’s / motoren en het knutselen hieraan.

De quote die Mees vaak gebruikt is “It is what is is”

Cases waar Mees aan heeft gewerkt
➔ Jokazon
VTW Plaagdierbeheersing
➔ Inezia Tours
Mobiele OpslagNicky Klok is onze designer en is 25 jaar jong en komt uit het mooie Winschoten.

Nicky houdt zich voor OnlineBouwers bezig met de vormgeving van drukwerk, digitale media en het ontwerpen van websites. Maar dit is niet alles, hiernaast is Nicky zich ook in de wereld van Front-end developer aan het verdiepen. Dus binnenkort zet Nicky haar ontwerpen ook om naar een echte website en wie weet, misschien wel jouw website!

Nicky vindt webdesign erg leuk en ook naast het werk verdiept ze zich hier graag in. Af en toe gamen in haar vrije tijd vindt ze ook niet verkeerd, Nicky speelt graag Super Mario 3D World op de Nintendo Switch. Gelukkig komt Nicky ook nog wel eens buiten en maakt dan graag een wandeling of pakt een terrasje, stiekem heeft Nicky altijd wel zin in wat lekkers dus dat mag dan ook niet ontbreken.

De quote die Nicky vaak gebruikt is “is het tijd voor tompouce?”

Cases waar Nicky aan heeft gewerkt
➔ Huisartsen A. Wassiee & M.W.van Lacum
➔ Kliniek Donders
➔ Secro Security

Nicky

Designer


Jesper

Programmeur

Jesper Bralten is een van onze programmeurs en 20 jaar jong.

Jesper werkt als programmeur voor OnlineBouwers en aan crm projecten. Jesper werkt nog maar kort bij ons, maar is een hele goede aanvulling op ons team!

Jesper houdt er van om erop uit te gaan en maakt dan ook graag een wandeling buiten. Met een avond bankhangen kun je Jesper ook zeker blij mee maken, daar hoort dan wel een goede Netflix serie bij of het doen van een spannende game.

De quote die Jesper vaak gebruikt is “Mag ik iets vragen?”

Cases waar Jesper aan heeft gewerkt
➔ Broekstreek
➔ Dakpanvernieuwing van Dijk