Onze medewerkers

Martin

Designer

Martin Kok is de eigenaar van OnlineBouwers en is 33 jaar jong. In 2007 is hij het bedrijf begonnen als hobby naast zijn studie HBO Architectuur, maar in plaats van gebouwen ontwerpen, is hij websites blijven ontwerpen. Zo is hij toch nog een beetje in de bouw sfeer gebleven.

Martin doet van alles en nog wat voor OnlineBouwers, van het bouwen van websites en webwinkels, klantafspraken, administratie, ontwerpen tot zelfs stofzuigen en de afwas doen op kantoor.

Zijn passies zijn ondernemen en ondernemen, maar naast al dat ondernemen is er gelukkig ook nog wel eens tijd voor ontspanning en slaat Martin graag een balletje op de golfbaan. Hij woont samen met zijn vriendin Kim in winschoten. En sinds 2018 is daar dochter Liz bij gekomen.

De quote die Martin vaak gebuikt is “Klik, Klik ,Klaar”

Cases waar Martin aan heeft gewerkt
Werkmax
Juwelier Stijnis
NetfietsKevin

Programmeur

Kevin Bolhuis is een van onze programmeur en is 24 jaar jong.

Kevin maakt voor OnlineBouwers maatwerksystemen voor verschillende branches en is dus van alle markten thuis, súper handig! Van het maken van een werkbonnen systeem voor een grond zetbedrijf tot het maken van een beheersysteem voor een corona sneltest straat, hij kan het allemaal.

Naast zijn baan bij OnlineBouwers is Kevin graag bezig met ondernemen. Daarnaast is hij veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en probeert elke dag wel iets bij te leren. Gelukkig heeft Kevin ook nog wel eens vrije tijd en in zijn vrije tijd mag dan gamen ook zeker niet ontbreken.

De quote die Kevin vaak gebruikt is “No Risk No Rari”

Cases waar Kevin aan heeft gewerkt
➔ Corona sneltest Noord
Kuil banden
Knal verhuur

Kevin

Programmeur


Jesper

Programmeur

Jesper Bralten is een van onze programmeurs en 21 jaar jong.

Jesper werkt als programmeur voor OnlineBouwers en aan crm projecten. Jesper werkt nog maar kort bij ons, maar is een hele goede aanvulling op ons team!

Jesper houdt er van om erop uit te gaan en maakt dan ook graag een wandeling buiten. Met een avond bankhangen kun je Jesper ook zeker blij mee maken, daar hoort dan wel een goede Netflix serie bij of het doen van een spannende game.

De quote die Jesper vaak gebruikt is “Mag ik iets vragen?”

Cases waar Jesper aan heeft gewerkt
➔ Broekstreek
➔ Dakpanvernieuwing van Dijk
Rocky

Kantoor hond

Rocky is onze kantoor hond en is 8 jaar jong.

Rocky houdt er van om lekker in zijn mandje te liggen op kantoor. Maar kijkt ook graag uit het raam naar alle mensen, honden en katten die langs het kantoor lopen.

De quote die Rocky vaak gebruikt is “Woef”

Cases waar Rocky aan heeft gewerkt
➔ Slapen
➔ Snurken
➔ Af en toe blaffen