Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

De klant

Vanaf 1 mei 1998 is Idesign sieraden gevestigd in Hazerswoude dorp.  Een kleine winkel met veel mogelijkheden moderne en klassieke gouden en zilveren sieraden. Diverse horlogemerken, trouwringen en gedenksieraden. Ook voor reparaties aan uw sieraden, horloges en klokken bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk voor de batterij in uw horloge.

Idesign sieraden is dealer van A.S. trouwringen. Een 100% Nederlands merk met een eigen in Friesland gevestigd atelier. Met de trouwringen configurator van A.S. ontwerpt u uw eigen trouwring. Alle reparaties aan uw gouden en zilveren sieraden worden door een vakbekwame goudsmid uitgevoerd. Ook de reparaties aan horloges en klokken worden door ons op vakbekwame wijze verzorgd. Op alle reparaties heeft u 6 maanden garantie.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Idesign hebben wij een webshop gebouwd in OpenCart. OpenCart is een open source webwinkel software die bekend staat om de gebruiksvriendelijkheid en snelheid vanwege de handige tools binnen de software. Door gebruik te maken van de koppeling met Epura zorgen we er voor dat de producten en categorieën vanuit de kassa worden ingeladen.

Ook hebben we het design gemaakt. De klant heeft ons hierin enkele wensen gestuurd die wij in het ontwerp hebben verwerkt. De klant is nu helemaal klaar voor het ontvangen van meer bestellingen en het verwerken hiervan. Niet alleen wij zijn enthousiast aan het bouwen geweest aan deze website, de klant is al heel enthousiast bezig met het invullen van de producten! Neem snel een kijkje op de site!