Wij bouwen webwinkels

In dit snelle digitale tijdperk is het erg belangrijk om te blijven groeien en ontwikkelen. Of je nu sieraden, fietsonderdelen óf kleding verkoopt: een goed werkende webwinkel verhoogt niet alleen je omzet maar trekt ook een nieuwe doelgroep klanten aan.

OnlineBouwers - Website & Webshop specialist!

Een goed werkende webshop ziet er aan de voorkant strak en modern uit, aan de achterkant is het belangrijk dat de SEO op orde is en je webshop goed is beveiligd. Slechts een mooi uitziende webshop is niet voldoende voor het creëren van meer omzet, de webshop moet ook echt vóór je werken!

We vinden belangrijk dat onze klanten hun webshop simpel kunnen beheren en gebruiken. Dat het werkt op ieder apparaat en je de webshop makkelijk kunt koppelen aan een kassasysteem of boekhoudprogramma. We werken samen met grote softwareleveranciers van boekhouding en kassa systemen zoals bijvoorbeeld Cash software.

OnlineBouwers – Ervaren partner op gebied van webshops.

Onze kennis en specialiteit hebben we te danken aan de afgelopen 15 jaar. In deze jaren hebben we voor vele klanten webwinkels mogen bouwen. We vinden het hierbij erg belangrijk dat de webshop volledig aansluit bij de wensen van onze klant, denk hierbij aan een volledig aangepaste huisstijl, fotografie en tekst op de juiste plek. We leveren graag een compleet pakket waar onze klant direct mee aan de slag kan!

Bij OnlineBouwers maken we webwinkels altijd op maat, daarom stellen we bij een eerste intakegesprek altijd de volgende vragen: waar wil je de webshop voor gebruiken? Wat is je doelgroep? Wat wil je graag bereiken?

Onze webwinkel bouwers

Kevin

programmeur

Martin

designer

Een webshop geheel naar eigen wens en smaak.

Met deze input gaan we dan aan de slag. Het eindresultaat? Een aantrekkelijke, goedwerkende én resultaatgerichte webshop geheel naar eigen wens en smaak gebouwd door onze ervaren collega’s. Onze webshops worden goed gevonden in Google én werken goed op diverse mobiele apparaten.

Online ondernemen betekent groeien, ook dan staan we graag voor je klaar. Bij aanpassingen of nieuwe toevoegingen aan de webshop kun je altijd bij ons terecht. We bieden veel mogelijkheden tot opschalen wanneer je bedrijf online groeit.

  • Maatwerk website en webshop
  • Hosting, domeinnaam met bijbehorend e-mailadres
  • Professionele fotografie (ook product fotografie)
  • Content specialist
  • Je vindbaarheid vergroten in Google

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden en opties. We zien je graag bij OnlineBouwers!