OnlineBouwers is dé websitespecialist van het Noorden


Wil je graag een professionele maatwerk website laten bouwen? We verzorgen graag een compleet maatwerk pakket dat volledig aansluit bij jouw wensen en onderneming.

We ontwikkelen maatwerk websites met een moderne en professionele uitstraling, we vinden het erg belangrijk dat de website goed vindbaar is in Google én perfect aansluit op jouw wensen, doelgroep en bedrijfsvoering.

Van maatwerk websites tot professionele fotografie, hosting en e-mail. We leveren graag het totaalpakket. Benieuwd naar de mogelijkheden? We leggen het je graag uit.

Het OndernemersPakket

Om ondernemers nog beter te kunnen helpen hebben we het OndernemersPakket in het leven geroepen. Bij dit complete pakket krijg je als ondernemer een volledig maatwerk website, dat geheel naar jouw wensen samen te stellen is. Bij een ontwerp op maat bepaal je zelf de huisstijl, uitstraling en indeling van de website. Op dit gebied is er veel mogelijk en denken we graag stap voor stap met je mee.

We bespreken graag alle wensen in een persoonlijk gesprek. Deze input vertalen we in een aantrekkelijk en professionele website mét uniek beheersysteem. Zo wordt het bijhouden van een eigen website of webshop eenvoudig. Wat je wensen ook zijn; we helpen je graag verder!

Onze website bouwers

Jesper

programmeur

Martin

designer

Uniek CMS-Systeem

Bij OnlineBouwers vinden we het erg belangrijk dat onze klanten hun website gemakkelijk kunnen bijhouden en bijwerken. Denk aan het plaatsen van een blogbericht, tekst of video of foto. Dankzij ons unieke CMS-Systeem is dit mogelijk! Het fijne aan ons systeem is dat je tijdens het bewerken van je website altijd je gehele website blijft zien. Aanpassingen voer je ook rechtstreeks door op je website zodat je altijd precies ziet wat je aanpast en hoe dit eruit gaat zien.

Bij OnlineBouwers kun je terecht voor complete pakket met o.a:

  • Maatwerk website en webshop
  • Hosting, domeinnaam met bijbehorend e-mailadres
  • Professionele fotografie
  • Content specialist
  • Je vindbaarheid vergroten in Google

Wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.